Öppna upp för innovation

Öppna Upp – företagsfrämjande på lika villkor heter programmet i Gävleborg som startade i januari 2017 för att öppna upp för fler människor att få stöd för att starta företag och förverkliga sina idéer. Vi har inte råd att missa några möjligheter på grund av fördomar om hur ”riktiga” företag och ”riktiga” innovationer ska vara.

Därför börjar vi med oss själva. Vi företagsfrämjare i kommunerna som finns till för företagare, idésprutor och innovatörer – hur kan vi jobba på ett nytt sätt för att få syn på normer som begränsar utvecklingen?

Det kommer det här ledarskapsprogrammet att ge svar på.

Vi som deltar är företags- och innovations främjande aktörer inom de fyra regionala innovationsnoderna i Gävleborg, Sandbacka Park i Sandviken, Faxepark i Söderhamn, Gävle Innovation City och Propell Innovation i Hudiksvall. 

Programmet är en del inom Region Gävleborgs uppdrag att skapa förutsättningar för jämställd regional tillväxt och pågår till november 2018.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *